Over ons

BW Bouw maakt houtbouw bouwpakketten voor al uw houtbouw. Of het nou gaat om een houten garage, of om een houten schuur, wij zorgen voor een mooi eindproduct voorzien van een goed plan gebaseerd op uw wensen. Hierbij worden zoveel mogelijk onderdelen prefab gefabriceerd in de werkplaats. We zijn altijd voorbereid en helpen u graag verder met hetgeen u wilt realiseren. Kwaliteit, professionaliteit en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij zijn uw houtbouw specialist.

Met meer dan 25 jaar ervaring leveren wij houtbouw in heel midden Nederland maar ook daarbuiten. Zo hebben wij diverse schuren rond Rotterdam geleverd alsook bij Breda, Eindhoven en Venlo maar ook in het noorden in Friesland en Noord-Holland. U kunt ons ten alle tijde een mail sturen met uw wensen zodat we een vrijblijvende offerte kunnen maken. Uiteraard houden wij zo goed mogelijk rekening met uw wensen.

Onze werkwijze.

U kunt kiezen uit 3 opties: wij leveren het bouwpakket en u zet hem zelf in elkaar, wij leveren en zetten alle grote onderdelen in elkaar en u doet zelf de afwerking of de laatste optie: wij leveren, zetten de schuur en werken hem compleet af.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer informatie over de diverse werkzaamheden die BW Bouw uit Oosterwolde voor u kan uitvoeren? Of wilt u een afspraak maken met Bert van de Weg voor een vrijblijvende professionele inspectie bij u op locatie of een informatief gesprek?