tuinhuisje-4-c6a52f05aa4c0a74ecfa8424eedb1747.jpg

Een tuinhuisje van BW Bouw is een goede investering

Wilt u een houten tuinhuis laten bouwen? Dan kunt u geen betere partner vinden dan BW Bouw. Of u nu een kant-en-klaar tuinhuisje wilt kopen of een volledig op maat gemaakt exemplaar, u bent bij ons aan het juiste adres. Voor ons is uw wens een uitdaging die we graag aangaan. Hierbij staat kwaliteit en duurzaamheid voorop!

Tuinhuis bouwpakket

Wilt u een kant en klaar houten tuinhuisje kopen? Dan is de aanschaf van een tuinhuisje bouwpakket iets voor u. U heeft bij on keuze uit diverse kwalitatieve en duurzame tuinhuizen in verschillende afmetingen. Deze bouwpakketten worden door ons geplaatst en de afwerking nemen wij u ook uit handen.

Onze tuinhuisjes

Houten tuinhuis op maat laten bouwen

Ook bij houten tuinhuisjes van BW Bouw staan kwaliteit en een duurzaam product voorop. Net als bij een houten schuur of houten veranda kunnen wij dit bijgebouw volledig op maat maken. Door ons uw wensen te mailen, te bellen of de offerteaanvraag op onze website in te vullen, kunnen wij een beeld vormen van de aard van het tuinhuisje dat u wilt laten bouwen. Eventueel kunt U ook een schets bijvoegen om dit verder te verduidelijken. U bepaalt zelf de eisen waaraan wij moeten voldoen, of het nu om afmetingen, dakbedekking, vorm of ramen en deuren gaat.

Houten tuinhuis kopen

U geeft aan welk soort bijgebouw u wilt laten plaatsen (tuinhuis, houten berging, houten garage, overkapping etc.) en wij maken een offerte volgens uw wensen. Indien u akkoord bent met de offerte en het bijgebouw wilt kopen, sturen wij de tekeningen naar u op. Zijn deze voor u zoals gewenst? Dan gaat ons team van ervaren professionals aan de slag en bouwt uw houten tuinhuis. De verwachte leverweek ontvangt u tijdens de productie, waarbij wij twee weken voor levering de exacte plaatsingsdatum kunnen geven. Onze vakmensen dragen er zorg voor dat afwerking en plaatsing van het tuinhuisje vakkundig volgens onze hoge standaard wordt uitgevoerd. BW Bouw garandeert vakmanschap en professionaliteit: mocht er onverhoopt iets niet bevallen, kunt u dit bij ons aangeven en zullen we altijd samen naar een oplossing zoeken.

Kosten van een houten tuinhuisje

Wij dragen er de grootste zorg voor dat u een eerlijke offerte ontvangt. Van begin tot eind wordt het gehele traject nauwkeurig uitgestippeld. Wij berekenen zorgvuldig alle kosten, zodat u precies ziet waarvoor u betaalt. U laat ons weten welk houten bijgebouw wij voor u kunnen bouwen en wat u wensen daarin zijn, en wij gaan aan de slag met de berekening. Voordat we overgaan tot produceren blijven we met u in overleg, zodat de offerte waar nodig bijgesteld kan worden. Het is zowel voor u als voor ons van belang om deze duidelijkheid te handhaven, zodat er geen onplezierige verassingen ontstaan tijdens productie of oplevering van uw houten tuinhuis.