Veranda-4b4a6eadcf5e34ccbdca27958acc1e20.jpg

Houten veranda of houten overkapping op maat kopen of laten bouwen

Een houten overkapping kopen of laten plaatsen? Dan kiest u voor sfeer en gezelligheid aan en rondom uw woning. Ook kiest u dan voor BW bouw. Want wij gaan veel verder dan het plaatsen van een houten veranda bouwen. Wij denken continue met u mee en bekijken ook of uw huidige tuinindeling past bij uw wensen. Zo kunnen wij uw tuin uitbreiden met een houten tuinhuis, waar uw tuinmeubilair in de wintermaanden veilig in opgeborgen kan worden. Uw houten veranda of overkapping kan geheel in de natuur opgaan maar ook de blikvanger van de tuin worden. Aan u de keus.

Overkapping op maat laten bouwen of een bouwpakket

Een houten veranda kunnen wij realiseren in elke gewenste maat. Op maat laten bouwen is iets waar wij dan ook gespecialiseerd in zijn. De houten veranda of de terrasoverkapping wordt aan uw woning, houten tuinhuis of houten schuur geplaatst. Zo vormt het een prachtig geheel en haalt u de natuur wel heel dichtbij. Een kant en klare houten overkapping kopen is ook mogelijk. U kiest dan voor één van onze kwalitatief uitstekende bouwpakketten, waarbij alles zit wat u nodig heeft. Bent u niet zo handig of heeft u gewoon weinig tijd om dit zelf te doen? Een houten overkapping laten plaatsen is altijd mogelijk, zowel vast aan bijvoorbeeld uw houten garage of de woning, maar ook losstaand. Wij nemen u dit graag uit handen!

Onze veranda's en overkappingen

Houten veranda kopen

Een houten veranda kopen duur? Niet bij BW bouw. Want kwaliteit hoeft niet duur te zijn, dat bewijzen wij steeds weer. Creëer uw eigen loungeruimte waar u heerlijk weg kunt dromen tijdens de zomeravonden. Maar ook is een houten overkapping op maat de ideale manier om tijdens koudere dagen toch te genieten van uw tuin en de natuur. Een terrasverwarming, uw houten veranda op maat en de rust neemt al snel bezit van u. Uw terrasverwarming, meubilair of andere spullen veilig opbergen? Laat dan gelijk een houten berging plaatsen.

Een houten overkapping bouwen

Het is voor iedereen mogelijk om een houten overkapping/ veranda te bouwen of te laten plaatsen. Zelfs de kleinere tuinen zijn hier geschikt voor. Heeft u een groot terras of tuin of weet u niet precies hoe u de veranda of overkapping gerealiseerd wilt hebben? BW bouw denkt met u mee wanneer u een houten veranda gaat kopen. Zo kijken wij hoe uw tuin eruit ziet, hoe deze is ingericht en hoe groot u de veranda of overkapping wilt hebben. Ook denken wij mee in welke richting deze komt te staan en of er andere mogelijkheden zijn. Ook is het mogelijk om een houten berging of houten dierenverblijf te laten plaatsen, die precies aansluit bij uw houten veranda of houten overkapping op maat. U vraagt vrijblijvend een offerte aan via de email of telefonisch. BW bouw levert met meer dan 20 jaar ervaring uitstekend maatwerk op het gebied van houtbouw. Omdat uw tuin het waard is.